11. Ställer mig i rampljuset, det är min tur nu.

Så länge du vet vem du själv är, finns det ingen annan som har rätt att säga något annat.

10. Du måste hitta glädjen i allt du gör, det blir så mycket lättare då.

Vintern närmar sig, den första snön har lagt sig och fåglarna flyger söder ut. Men vad är det som säger att det är dåligt? Kanske är det den här vintern som du för alltid kommer att minnas.

9. Vi måste ljusa upp tillvaron i höstmörkret.

Njuter av att känna glädje när jag tar fram kameran, har saknat den. Känner att jag återigen fått tillbaka min inspiration och håller kameran i handen enbart för min skull.

8. Försöker hålla mig till verkligheten

Strandsatt på en vacker ö, istället för de mörka tiderna som kommer nu i det långa landet lagom. Skulle vara fint, men jag klagar inte!

7. Ett fel närmare rätt.

Musiken har aldrig varit en sån stor del av min vardag som nu och jag kände för att leka lite i photoshop låta kreativiteten styra och se vad resultatet blir. Och det slutade ju helt okej i alla fall! Ps. det här var inte den första varianten, haha.

6. Jag ser dig.

Typiskt mig, jag ger mig ut för att fotografera mysiga och färgglada höstbilder, och det slutar med raka motsatsen, men jag blev grymt nöjd med resulatet! Dock kommer de där andra bilderna också att komma ut, för att för en gångs skull tog jag mig faktiskt ut på hösten för att fånga höstens färger tillsammans med min älskling.

5. Det saknas något.

Panik! Jag har börjat älska min kamera igen och tar ganska mycket blider, men datorn har precis blivit uppdaterad så just nu har jag inget redigeringsprogram eller något där jag kan se RAW-filerna. Känns bara så fel och tog bilder igår som jag bara längtar efter att få redigera så som mina tankar ser, det här är jobbigt. (Bilden ovan är i från två år tillbaka då jag och några klasskompisar hade utställning på Kulturnatten)
 

4. Warrior

 
Tävlade i helgen, gick inte så bra för min del, men alla 15st som deltog från min klubb tog medalj, två bästa fighter pris och även två priser för bästa klubb! Jag laddar om, taggar till och förbereder mig för nästa gång. Jag kommer inte ge upp fören jag står på första plats.