18. Trollkonst - Drömmen om Hogwarts och magi.

Hittar en gammal favorit bild. Hittar fler bilder att redigera. Läser om magi och trollkonst. Väntade på brev från Hogwarts när jag var mindre, kom inte in. Men jag lever med magi i vardagen, precis som på film.

17. Håller kameran i handen och känner mig säker.

Jag brukar inte ha nyårslöften, och det är inget jag tänkt börja med heller. Men att sätta upp mål är något jag alltid har gjort och alltid kommer att göra. Ett mål jag har i en snar framtid är att få tillbaka fotosuget på riktigt. Har börjat känna det komma tillbaka och jag vill vara kreativ. Jag måste bara våga ta steget och utmana mig själv till att fråga andra att ställa upp som modeller. För att fotograferar mig själv är inte speciellt roligt längre. (Bilderna är från ett skolarbete 2011.)

16. Slutet betyder inte nödvändigtvis något dåligt.

2013 ett år som jag alltid kommer att minnas. Ett år som haft sina upp och nedgångar. Jag har möt kärleken i mitt liv. (Ja jag vågar faktiskt säga det.) Jag har flyttat ihop med han som jag älskar. Jag dansade tillsammans med vänner och firade tillsammans tills vi steg ut igenom dörrarna i vasaparken och sjung för full hals "VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA VI ÄR BRA" flera gånger om. Tappat kontakten med några från klassen, men kommit närmare andra. Jag har bytt jobb och cyklat i flera städer. Jag har åkt utomlands till underbara Turkiet, och badat och solat med han jag älskar. Jag har tagit upp taekwondon och valt att börja satsa igen. Jag har bantat och tränat hårt. Men jag har även varit sjuk en jäkla massa (så där har jag inte nåt hela vägen fram.) Jag stod på SM med kameran i handen då jag egentligen skulle ha deltagit. Min bästa kompis åkte till andra sidan atlanten för att jobba och jag har saknat henne sen dess. Jag har åkt skidor och firat jul med de närmaste. Jag avslutade året med att få min första nyårskyss någonsin och festande med härliga människor. Jag har gjort så mycket mer än vad jag orkar skriva men alla som varit en del av mitt 2013.. tack! För även om det inte har varit på ett positivt sätt så har det här året gjort mig till den som jag är idag. (klychigt? Kanske men det är sant.)