31. Återblick

Jag tänkte att jag var tvungen att bryta av med  bilderna på Ida, i alla fall i en dag. Så jag bläddrade tillbaka och hittade den här bilden på Malin, en gammal favorit från ett skolprojekt. Igår fotograferade jag min TKD klubb i en studio, vilket var så grymt kul! Massor av folk och vi hade allmänt kul med både seriösa bilder och lite mer ploj. Resultatet kommer, ni behöver inte oroa er, haha. 
 

30. Slut dina ögon och låt drömmarna ta över dina tankar.

 

29.

Tre till vackra bilder på fina Ida! Det är från samma fotografering som i förgående inlägg och det kommer att komma fler, men bilderna och redigeringen går i lite olika teman så vill inte blanda de. Är grymt glad att jag har en vän som henne, trots att jag hör av mig kvällen innan ställer hon upp på att följa med mig ut i skogen direkt efter en "hagelstorm" och åska, hon kliver runt barfota utan att ens tveka. Sedan är hon sjukt vacker också så det kan inte vara bättre.

28. I skogens mitt gömmer sig svaren på dina frågor.

Ibland letar vi i mörkret för att hitta det ljus som redan finns.  Modell+Mua: Ida Andersson yes, she's back! :D

27.

 

26. En förändring, en skillnad.

Första fotograferingen sedan jag blev blond. Kollat på alldeles för mycket top model för att inte ta fram kameran de senaste dagarna. Fortsätter att samla mod till att ta kontakt med någon som vill modella som jag inte känner.

25. Låt vindarna under dina vingar styra dig mot dina mål.

Sommaren räknas nu som över.De soliga vackra sommarminnena från 2014 kommer följa med mig i hjärtat. Men hösten har en vis potential också, med mycket att se fram emot. Så än är det inte dags att sluta ögonen och hoppas att man vaknar upp i början av en ny sommar.
 

24. Ett plus ett blir tillsammans två som är lika med ett par.

Mitt första bröllop jag fotograferade (år 2013), tänker tillbaka på hur allt kändes med kameran då, det var konstant en del av mig, att fotografera bröllop var det läskigaste jag varit med om. Det hela är så permanent och bilderna kommer sparas och visas för många, så det var liksom inte tillåtet att göra fel. Men trots detta gjorde kameran mig på det bästa humöret och jag njöt och experimenterade jämt. Att få höra att paret blev jättenöjda med bilderna var en helt otrolig känsla. Efter en händelse senare (ingenting med bilden att göra) så tappade jag allt som hade med kameran att göra jag ville, men suget fanns inte där längre. Jag lät kameran ligga på hyllan ett bra tag, tills för bara någon vecka sedan. Jag hade den med på min resa och hittade lite glädje igen med det var sen när jag kom hem som den där spärren släppte. Jag låter kameran återigen bli en del av mig själv. Jag tänker inte låta någon annan eller något förstöra min glädje nå mer. Fotografi gör mig glad, inga rädslor ska stå ivägen för mig igen, jag kände mig kreativ för första gången på länge och det var en obeskrivlig känsla nästan som att det har fattats något. Så håll er uppdaterade för det kommer att komma fler bilder här nu.
 

23. fåglarnas kvitter i solstrålarnas ljus.

Det är ju trots allt sommar så tänkte lägga upp en lite somrig bild. Jag försöker njuta av sommaren samtidigt som jag jobbar, tränar inför framtida mål och hittar äntligen tid till att hålla i min kamera, medan jag för första gången på länge unnar mig att köpa något dyrt.